Antakya Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi'nin önceki web sitesi içeriğine buradan ulaşabilirsiniz. Okul web sitesinin yayında olduğu dönemdeki okul öğrencilerinin isteği dikkate alınarak site özgün biçimiyle yayımlanmıştır.

UYARI: Web sitesi şu an itibarıyla okulun resmi web sitesi değildir.

 

Web Sitesi Siparişi

x

Sevgili üniversite adayları “ÖSYM'YE ÇAĞRI: GENÇLERE TERCİHTE YÜKSELME HAKKI” yazısında belirttiğim tercihte yükselme hakkının tanınması için ÖSYM Başkanlığına iletilmek üzere web üzerinden bir imza kampanyası başlattım. Web üzerinden imza kampanyası bir ilk olacak. İmza kampanyasını önemseyeceğinizi ve çevrenize duyuracağınızı ümit ediyorum. Kampanya sonucunda oluşan imza kampanyası katılım listesini yine web üzerinden ÖSYM Başkanlığına iletmeyi planladım. Gerekli katılım sağlanırsa, amaçlanan hakkın tanınmasında sonuç alınabileceğini düşünüyorum. Bu hak, çok sayıda öğrencinin mutlu olmasını ve daha çok sevdiği bir bölümde okumasını sağlayacaktır.

İmza kampanyası Aralık ayı sonuna kadar sürecektir. Yasal ve hukuki açıdan tereddüt edilecek herhangi bir durumun söz konusu olmadığını belirtmek istiyorum. İmza kampanyasına herkes güvenle katılabilir. Herhangi bir sınırlama yoktur.

Çağrım, gençleri önemseyen herkesedir: İmza kampanyasına katılın, başkasının da katılımını sağlayın.


Kampanya Adresi:  www.durualan.com