Antakya Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi'nin önceki web sitesi içeriğine buradan ulaşabilirsiniz. Okul web sitesinin yayında olduğu dönemdeki okul öğrencilerinin isteği dikkate alınarak site özgün biçimiyle yayımlanmıştır.

UYARI: Web sitesi şu an itibarıyla okulun resmi web sitesi değildir.

 

Web Sitesi Siparişi

x

HAYIRSEVERİMİZ NECMİ ASFUROĞLU'NUN ÖZGEÇMİŞİ

1953 yılında Antakya’da doğdum. İlk ve orta öğrenimini Antakya’da tamamladım.1969 yılında ticari yaşamına demir ve çimento ticaretiyle başladım. Bu ticari faaliyetimi, ülkemizin her bölgesine hitap eden demir – çelik ürünleri pazarlayan bir şirketin, 250 kişinin istihdam edildiği iplik ve kumaş üretimi yapan entegre bir tesisin, inşaat ve taahhüt işleri devam eden bir şirketin kurucusuyum.

Ayrıca önümüzdeki süreçte değişik işkollarında faaliyet göstermeyi planlayan bir şirketin kurucusu, 2009 yılında bitmesi planlanan, ilk aşamada 150 doktor 400’e yakın personelin istihdam edileceği, bölgeye ve komşu ülkelere sağlık hizmeti verebilecek, son teknoloji ile donatılacak 150 yataklı bir hastanenin kurucu ortağı, bu yıl temeli atılacak Ankara Balgat’ta Konya yolu üzerinde 90 000 metre kare alanlı ve İstanbul Pendik'te 160 000 metre kare alanlı modern bir alışveriş merkezlerinin  kurucu ortağı olarak sürdürmekteyim.

Türkiye’de gelir vergisi sıralamasında, 1997 yılında 22’inci, 2001  yılında 29’uncu, 2004 yılında 18’inci, 2005 yılında 68’inci sırada yer aldım. 1988 yılından itibaren kurucu ortağı olduğum şirketim, Hatay il merkezinde vergi sıralamasında sürekli ilk on arasında yer almaktayım. Evli ve üç çocuk babasıyım.